București, 04 Ianuarie 2017

Gheorghe Hagi, spune că, Daum nu este susținut la Echipa Națională

Gheorghe-Hagi-2017

Televiziunea Digi Sport, a difuzat marți, un interviu înregistrat cu antrenorul formației de pe primul loc al clasamentului, Gheorghe Hagi, despre problemele curente de la Echipa Națională și ale echipei FC Viitorul.

Gheorghe Hagi a răspuns la întrebarea pusă de jurnalist, cum s-ar vedea în postura de antrenor al Echipei Naționale, așa cum mărturisise cu ceva timp înainte, fostul internațional Gheorghe Popescu: "Vă repet și v-am zis că eu nu am nicio treabă cu administrația, nici la mine la club. Eu sunt tehnic, eu vreau să fiu cel mai bun antrenor și voi fi! Mie îmi place să antrenez echipe. Christopf Daum, mi se pare singur. Este un antrenor foarte bun și poate face treabă, dar va fi foarte greu, pentru că, după părerea mea, nu este susținut și cred că s-a văzut în această iarnă că n-a putut să facă cantonamentul, datorită faptului că dăm sau nu dăm jucătorii la Echipa Națională. De aici s-a văzut că el nu este susținut."

Întrebat dacă a pregătit jucători surpriză pentru 2017, Gheorghe Hagi a spus: "Ce surpriză, nu l-ați văzut pe Coman! Uitați-vă la Coman în ultimele 6 meciuri și vedeți dacă a fost unul mai bun ca el din campionat, atacant lateral. Lăsăm la o parte pe Chițu, care a fost și el bun. Vedeți ce au pățit fundașii care au jucat cu Coman."

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii