București, 19 August 2018

Gheorghe Hagi, după victoria cu Gaz Metan: „Când jucăm bine colectiv, suntem puternici”

Hagi-si-jucatorii

Sâmbătă, într-un meci al etapei a 5-a, disputat la Ovidiu, FC Viitorul a dispus de Gaz Metan, scor 2-0, urmare a golurilor marcate de către Denis Drăguș, în minutul 29 și Andrei Ciobanu, în minutul 86. De menționat faptul că, FC Viitorul a evoluat în 10 oameni, din minutul 56, atunci când, Mladen a primit cartonașul roșu.

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat imediat după victoria asupra echipei Gaz Metan, la televiziunea Digi, următoarele: „Eu cred că ne-am pregătit foarte bine în săptămâna aceasta, am fost conștienți și am analizat bine meciul de la Dinamo. Alergasem mult ca volum, 118 Km, ne lipseau combinațiile și rapiditatea în ultimii 30 de metri, unde astăzi, eu zic că am făcut-o foarte bine, atacanții au înțeles acest lucru și am făcut un meci foarte bun. Îi felicit. pentru că, chiar dacă mi-am asumat acele riscuri, știind că unii jucători sunt obosiți, am ales o echipă foarte tânără, care astăzi, a arătat că știe să joace fotbal, contra unei echipe foarte bune, puternică, dar eu cred că am dominat meciul când trebuia, ne-am apărat când trebuia, pentru că rămăsesem în minus și am făcut ce trebuie.”

„Drăguș joacă bine atunci când și ceilalți joacă bine. Astăzi, fiecare jucător în parte, chiar și cei care au intrat pe parcurs și-au făcut datoria. Când jucăm bine colectiv, suntem puternici. Ei asta au înțeles, este important să respectăm principiile pe care le avem”, a mai spus în încheiere Gheorghe Hagi.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Gol-Djokovic-cu-Malmo

 

Citește și: Scorul de 1-1, dintre CFR Cluj și Malmö, insuficient pentru clujeni, de a se califica în turul 3

Miercuri, în manșa secundă a turului 2 preliminar din Champions League, CFR Cluj a terminat la egalitate în deplasare, scor 1-1...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X