București, 03 Septembrie 2018

Gheorghe Hagi, după victoria cu CFR: „Am fost inspirat în schimbări, am avut și șansă”

Gheorghe-Hagi-CLUJ

CFR Cluj, după ratarea calificării în grupele Europa League, a pierdut și în campionat, scor 1-2 cu FC Viitorul, în partida disputată la Cluj. Golurile au fost marcate de George Țucudean, minutul 55, pentru CFR, respectiv Mihai Voduț, minutul 86 și Ianis Hagi, minutuș 90+2 (pen), pentru FC Viitorul.

După meci, tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a răspuns întrebărilor pentru televiziunea Telekom, spunând: „Se dovedește încă o dată că în fotbal trebuie să joci până la sfârșit, să crezi până la sfârșit. Am împins jocul cât am putut, am fost inspirat în schimbări, am avut și șansă. Inspirația lui Voduț, a schimbat tot meciul și mă bucur pentru el, a muncit mult. Este la noi de atâta timp, avea nevoie de acest gol, avea nevoie de o reușită și mă bucur pentru el. Toți trei care au intrat în repriza a doua, au adus ce trebuie la echipă.”

„I-am spus lui Ianis să execute penalti-ul, pentru că el este executantul. Mai dictez și eu din când în când. Aveam încredere în el, am vorbit și mă bucur că a marcat. Și Vână a marcat, este bine că avem doi executanți, când unul când altul, sau cum gândește antrenorul”, a spus în încheiere Gheorghe Hagi.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

George-Tucudean-dubla-cu-Dinamo

 

Citește și: După 5 etape, Dinamo are cea mai slabă apărare, în schimb atacul funcționează excelent

Duminică, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj, formația Campioană, CFR Cluj, s-a confruntat cu Dinamo, într-o partidă a etapei a 5-a...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X