Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 10 Aprilie 2016.

Gheorghe Hagi, după meciul pierdut cu Astra: În fotbal trebuie să ai puterea să te bați

Denis AlibecAstra Giurgiu învinge FC Viitorul, scor 3-1, în partida disputată sâmbătă, din etapa a 6-a a play-off-ului și se distanțează la 4 puncte față de următoarea clasată, FC Steaua, care are un meci mai puțin disputat.

Din minutul 28, atunci când FC Viitorul, era deja condusă cu 1-0, a trebuit să evolueze în 10 oameni, datorită eliminării lui Dragoș Nedelcu, pentru cumul de cartonașe galbene.

Pentru Astra Giurgiu, au marcat Damian Boudjemaa, minutul 19; Valerică Găman, min 58, din penalti și Denis Alibec, minutul 60, iar pentru echipa FC Viitorul, a marcat golul de onoare, Andrei Ciobanu, din postura de jucător de rezervă, la 6 minute după ce a fost introdus pe teren, minutul 83.

Tehnicianul echipei FC Viitorul Gheorghe Hagi, a declarat după această înfrângere: "În fotbal trebuie să ai puterea să te bați, nu să-ți fie frică, să stai să aștepți, pentru că înveți situații de joc pe care le trăiești și numai așa poți să progresezi. Chiar dacă am riscat să luăm și mai multe goluri, a ieșit iar un meci bun până la urmă. Mă bucur pentru Ciobanu și ceilalți, dar o să analizăm bine, pentru că la anul viitor, vom avea un an greu și trebuie să dovedim iar".

"Viitorul a avut în meciul acesta o medie de vârstă de 22 ani, cu foarte mulți jucători tineri, pentru că, cei de la care mă așteptam, nu sunt, nu-i văd, este vorba de Nicoliță, Cernat, Goulon, Filip, Pecanha. În iarnă am pregătit lucrurile foarte bine, în care se speriase toată lumea de noi și dintr-o dată, am început să nu mai am jucători. Felicit Astra pentru victorie, este o echipă puternică, omogenă, speculantă, știe fotbal", a mai spus Gheorghe Hagi.

Meciul din etapa următoare dintre Astra și Steaua, este unul, care se va juca practic cu titlul pe masă, mai ales dacă Steaua câștigă derby-ul cu Dinamo de duminică.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.