București, 31 Iulie 2018

Gheorghe Hagi, după egalul echipei sale, cu Concordia: „Văd că șansa ne ocolește”

Concordia-Viitorul-1-1-et-2

În ultima partidă din etapa a 2-a, a Ligii 1, disputată luni la Chiajna, Concordia și FC Viitorul au terminat egal, scor 1-1, după ce antrenorul echipei oaspete, Gheorghe Hagi, a fost trimis în tribune pentru proteste, de centralul George Rădulescu, în minutul 38.

Golurile au fost marcate de Andrei Marc, în minutul 32, pentru Concordia, respectiv, Houri, minutul 89, pentru FC Viitorul. Aflat în studiourile televiziunii Digi, după meci, fostul arbitru Ion Crăciunescu, a criticat prestația arbitrului George Rădulescu, considerând că a fost indecis la decizia luată în minutul 38, cu eliminarea antrenorului Gheorghe Hagi.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după egalul echipei sale FC Viitorul, obținut în extremis la Chiajna, cu Concordia, la postul de televiziune Digi, următoarele: „A fost un meci greu, în deplasare, cu toate că am făcut foarte multe schimbări, am produs fotbal, am avut ocazii multe. Văd că șansa ne ocolește, dar până la urmă, este bine și un egal, mai ales că l-am obținut în ultimele minute, dar eu cred că meritam mai mult, pentru că am jucat bine, am încercat să atacăm bine pozițional, ne-am creat ocazii. Acolo în careu, trebuie să fim mai lucizi și atât.”

Întrebat despre golul de moral adus echipei, în ultimul minut și totodată rezultatul de egalitate, înaintea meciului retur cu Vitesse, Gheorghe Hagi a spus: „Una este să pierzi, alta este să iei un punct, chiar dacă suntem la început de sezon, rămân cu foarte multe schimbări pe care le-am făcut, într-un meci din deplasare, cu o echipă care avea experiență, cu jucători buni, chiar și foarte buni, mai ales la mijlocul terenului. Am gestionat lucrurile bine, am jucat un fotbal bun și sunt mulțumit, mai puțin de punctele pe care le avem, restul eu zic că în continuare, Viitorul joacă și produce fotbal.”

Întrebat de ce nu a fost folosit Ianis pentru această partidă, Gheorghe Hagi a răspuns: „Pentru că avem un meci foarte important joi. Nu numai el, nu au fost pe teren mai mulți jucători. Erau jucătorii care au jucat mai mult. La Vitesse, ne așteaptă un meci foarte greu, unde trebuie să fim proaspeți, să alergăm mult. Astăzi, aproape toată echipa a fost schimbată. În seara aceasta, am jucat cu 6 jucători noi, de la Academie, tineri și care au făcut față, pe un teren greu, cu un adversar dificil acasă. Cred eu că puteam merge acasă cu trei puncte, fără probleme.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Bucurie-pe-strazile-Parisului

 

Citește și: Franța, noua Campioană Mondială, după victoria în finală cu Croația, scor 4-2

Pe stadionul Luzhniki din Moscova, în fața unei asistențe de 78 mii de spectatori, duminică, a avut loc finala Cupei Mondiale între Franța și Croația...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X