București, 15 Noiembrie 2018

Gheorghe Hagi, are ofertă de a antrena un club pe care și-l dorește, dar din vara viitoare

Gica-Hagi-2018

Gheorghe Hagi, antrenorul și finanțatorul clubului FC Viitorul, a primit o ofertă de la un club important din Europa, pe care și la dorit de ceva vreme, dar nu va lăsa lucrurile la voia întâmplării la echipa sa, până nu se va încheia actuala ediție de campionat.  

În cadrul unui interviu acordat miercuri, postului de televiziune Telekom, Gheorghe Hagi a declarat: „Profesional, când ești realizat și te dedici unei meserii, cum m-am dedicat eu, cum este fotbalul, de mic și în continuare fac numai acest lucru, cu siguranță că, am devenit mai bun, sunt curtat și sunt dorit. În momentul de față, am o ofertă. Eu voi respecta regula, ca până în vară, până nu se termină, eu nu plec. Doar atunci, dacă va fi posibil, dacă va fi bine, dacă nu rămân aici.”

„Nu contează banul, contează proiectul. Banul vine ca o consecință de la valoarea ta. În funcție de valoarea pe care o ai, vei fi plătit. Toți muncim, toți avem o cotă, o credibilitate, o putere, care îți dă valoarea. La mine, important este proiectul”, a spus în încheiere Gheorghe Hagi.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Gaz-CFR-0-1-Optimi-Cupa

Citește și: Victorie la limită a CFR-ului cu Gaz Metan și calificare în Sferturile Cupei României

Miercuri, la Mediaș într-un meci din Optimile Cupei României, Gaz Metan s-a confruntat cu CFR Cluj, la capătul căruia, scorula fost 1-0 pentru CFR...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X