Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 19 Aprilie 2016.

Gheorghe Hagi, a spus după înfrângerea cu Pandurii: Este greu când îți pierzi încrederea

Viitorul-Pandurii, 0-2 FC Viitorul a pierdut acasă, scor 0-2, cu Pandurii Tg. Jiu, în ultimul meci al etapei a 7-a, din play-off, disputat luni și clasează echipa finanțată de Gheorghe Hagi, pe locul 5 al clasamentului.

Golurile au fost marcate de Ioan Hora, minutul 52, care este și golgheterul la zi al campionatului, cu 17 goluri și Dan Nistor în minutul 67.

Antrenorul principal de până acum al echipei Gheorghe Hagi, fără a fi suspendat, a luat loc în tribune și a lăsat pe bancă secundul Cătălin Anghel, declarând după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Și astăzi, la fel și la următoarele meciuri, voi sta sus, întrucât de acolo se vede bine. Trebuie să ne facem o analiză importantă, pentru că, din păcate, am ajuns într-o situație rușinoasă. Este greu când îți pierzi încrederea, pentru că rezultatele care au venit, ușor, ușor și-au pierdut încrederea și acum le este greu să mai joace fotbalul acela care l-au jucat până acum".

Gheorghe Hagi a mai adăugat: "Mergem înainte, trebuie să o privim ca pe o realitate și cu realitatea împreună, să creăm o strategie pentru la anul, importantă și să creăm o echipă foarte frumoasă și care să joace un fotbal bun".

Întrebat dacă va pleca să antreneze altă echipă din străinătate, de la vară, Hagi a răspuns: "Nu-i treaba voastră, vom vedea ce se va întâmpla în viitor, niciodată nu știi ce va fi mâine. Eu sunt cu echipa, am pregătit meciul împreună, din păcate, le-a înghețat piciorul iar în fotbal când îți îngheață piciorul și mintea nu mai judecă, este greu să mai joci fotbal".

"Mergem înainte, mai sunt trei etape și gândim un proiect pentru la anul care să fie bun", a spus Gheorghe Hagi în încheiere.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.