București, 30 Martie 2018

Gheorghe Hagi: Vreau să antrenez un club mare, să câștig în Europa

Gheorghe-Hagi-Digi

Finanțatorul și antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, aflat joi într-o emisiune televizată la Digi Sport, a precizat printre altele, după succesul cu Academia Hagi, faptul că, și-ar dori să preia conducerea tehnică a unui club mare din Europa, de ce nu, sau o Echipă Națională.

În acest sens, Gheorghe Hagi a declarat: „Media în special, a uitat când am spus că vreau să plec, printre altele, dar fără să abandonez proiectul, fără să las lucrurile așa de-o parte, la tot ce am început. Ați uitat un lucru că, eu mai am două dorințe. Vreau să antrenez un club mare, să câștig în Europa dacă pot sau o Echipă Națională. Sunt doar două dorințe ale mele, voi munci să se împlinească și vom vedea ce va fi.”

„Deci, n-am cum, după opt ani, în care patru ani am stat, am format această Academie și trei ani și jumătate- patru ani, să antrenez echipa mare. Am și eu acum o experiență, am ieșit campion la juniori, campion la seniori. Ce pot să fac mai mult? Îmi trebuie și mie altceva. Pentru a merge în Champions Leahue, îmi trebuie un buget foarte mare, ca să pot să fiu la fel de competitiv cum este Steaua, cum este CFR-ul, cum este Craiova, care au buget, care plătesc, care au de unde. La mine trebuie să se întâmple anumite lucruri să crească bugetul. Dacă se vor întâmpla, cu siguranță, veți afla imediat și o să ieșim la luptă fără nicio problemă”, a spus în încheiere Gheorghe Hagi.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii