Gheorghe Hagi: Trebuie o strategie pentru a se face performanță
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Gheorghe Hagi: Trebuie o strategie pentru a se face performanță

Hagi-Poiana-BrasovBucurești, 01 ianuarie 2014. Aflat în Poiana Brașov pentru petrecerea Revelionului, Gheorghe Hagi a acordat un interviu postului TV Dolce Sport.

Întrebat de echipa finanțată de el, Viitorul Constanța, Hagi a spus: "Trebuie să ne consolidăm, să ne așezăm foarte bine, să ajungem și acolo într-o bunaă zi, să facem performanță, așa cum am făcut la Academie. Trebuie să creăm un proiect de 5 ani pentru echipa mare unde să ajungem să facem performanță."

Pentru retur, la echipa mare, Hagi a spus că vrea să schimbe puțin lucrurile întrucât jucătorii nu sunt obișnuiți cu mentalitatea lui de a face performanță. Întrebat în câți ani putem să vedem la prima echipă jucători crescuți în propria pepinieră, Hagi a răspuns scurt, "2 ani."

Pe viitor, la echipa sa, Hagi vrea să reducă numărul de zile de cantonamente sau chiar să fie eliminate definitiv: "Mie îmi place să responsabilizez jucătorii, să lucrez cu jucători care sunt responsabili și atunci, toți împreună, să comunicăm foarte bine și la un moment dat să eliminăm aceste cantonamente, care, eu de pe timpul meu am stat atât de mult în cantonamente, încât nu iubesc cantonametele pentru că nu îmi plac și aș vrea să fie cât mai scurte sau deloc chiar."

Hagi a aruncat o privire asupra fotbalului romînesc și a spus: "În fotbalul românesc sunt și lucruri bune care se fac, vezi calificări în cupele europene, anumite rezultate bune legate și de echipa națională, dar toate vin până la un anumit nivel. Cred că în viitor ar trebui să facem mult mai bine, să creem echipe mult mai competitive și când spun o echipă mult mai competitivă, trebuie o echipă care să se poată bată de la egal la egal cu cele din Europa, la nivelul cel mai înalt al cupelor europene, nu mai vorbim de Champions League."

În continuare Hagi a spus cu privire la echipa națională următoarele: "Trebuie o strategie pentru a se face performanță, să nu se spună că nu se poate. Eu credeam în calificare, istoria ne-a arătat că România poate când vrea, dar pentru asta trebuie să fim organizați și disciplinați. Încă nu suntem foarte bine organizați, am pierdut din disciplină, nu mai avem nici reguli, nici principii. E puțin haos, fiecare face ce vrea".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash