Megamenu for Bootstrap
 


București, 08 Iulie 2017

Gheorghe Hagi: Steaua nu cred că făcea asta! FCSB-ul poate

Gheorghe-Hagi-iulie-2017

Vineri, antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, în cadrul unei conferințe de presă, înaintea meciului de Supercupa Romîniei, de duminică, cu FC Voluntari, a făcut câteva comentarii cu privire la procesul de la TAS, intentat de FCSB, cu privire la titlul de campioană a ediției trecute de campionat. Verdictul judecătorilor de la TAS, se va da pe 12 Iulie 2017, cu două zile înaintea tragerii la sorți a UEFA, pentru runda a treia de calificare din preliminariile Champions League.

În acest sens, Gheorghe Hagi a spus: „Noi suntem mici, suntem mici, suntem doar o surpriză, atât! Noi suntem ăia tineri, mulți suntem, stai să vedem pe 12. Stai să vedem cei cinci, sau câți sunt, numărați pe degete, cei care zic că nu suntem campioni. Să vedem, în rest, toată România a spus că noi suntem campioni. Dacă se întâmplă lucrul ăsta, este un mare semn de întrebare în ceea ce înseamnă fotbalul. Cum să-i spun, Steaua sau FCSB? Steaua, nu cred că făcea asta! FCSB-ul, poate.”

Contactat telefonic de moderatorul emisiunii TV, Digi Sport Special, finanțatorul echipei FCSB, Gheorghe Becali, a declarat în legătură cu cele spuse de Gheorghe Hagi, următoarele: „Eu zic că el trebuie să înțeleagă un lucru, că în afară de ce suntem noi, naș-fin, la fotbal este război și la război asta se întâmplă. Fotbalul înseamnă război și atunci, lupți cu toate armele. Gică nu este un om pătimaș, un om rău. O să treacă câteva luni, poate un an, poate doi și le vom uita. N-am făcut nimic imoral sau ilegal. FCSB-ul ca și club, a cerut o judecată dreaptă, ce am făcut?”

Întrebat dacă a fost vre-un moment înaintea deschiderii pocesului de la TAS, să renunțe, Gheorghe Becali a spus: „A fost, m-a rugat nevasta și familia, dar după aceea, am dat un telefon la un jurnalist, cel mai mare și mi-a spus că eu nu reprezint pe Becali, dumneata reprezinți Steaua și trebuie să o aperi în toate felurile.”

Supercupa României, dintre campioana FC Viitorul şi câştigătoarea Cupei României, FC Voluntari, va avea loc duminică, de la ora 21.00, pe stadionul Municipal, din Botoşani.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii