București, 18 Septembrie 2018

Gheorghe Hagi: „Să legi două victorii la rând, este foarte important pentru noi”

Viitorul-Hermannstadt-1-0

Luni, în ultima partidă a etapei a 8-a, FC Viitorul învinge Hermannstadt Sibiu, scor 1-0, urmare a golului înscris de Ianis Hagi, în minutul 29, dintr-un penalty obținut tot de el, ca urmare a faultului în careu al lui Pamfile.

Echipa lui Gheorghe Hagi, a avut ocazia de 2-0, prin Mihai Voduț în minutuș 71, atunci când singur cu portarul nu a reușit să marcheze. De la oaspeți, cel mai bun jucător a fost Nkololo, care putea marca golul egalizator pe finalul de meci, șutând din 15 metri în plasa laterală.

Cu cele trei puncte obținute din acest meci, FC Viitorul urcă în clasament trei locuri, ajungând pe locul 6, de play-off, în timp ce Hermannstadt Sibiu, rămâne pe locul 12, cu 7 puncte.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după victoria cu sibienii, la televiziunea Digi, următoarele: „Ținând cont de toate aspectele care au fost înaintea meciului, având în vedere că am avut foarte mulți jucători plecați la lot, este greu să strângi rândurile, chiar dacă am avut 4 zile la dispoziție. Este greu să-i strângi, să-i motivezi și să fie conectați la obiectivul nostru pe care îl avem. A fost un meci echilibrat, un meci bun, un meci serios din partea noastră, știam că întâlnim o echipă omogenă, o echipă bună, colectiv joacă foarte bine, disciplinați tactic. Este o echipă care pierde foarte greu, primește puține goluri, greu să-i desfaci. Am avut răbdare, am făcut lucruri bune, tranziție bună negativă.”

„Puteam fi mult mai tari în atac, am avut ocazii, a venit penalty, dar era importantă victoria, obținută meritat și cele trei puncte. Să legi două victorii la rând, este foarte important pentru noi. Trebuie să fim pregătiți, vine și Cupa, vin și meciuri la trei zile, așa că am încredere și în ceilalți jucători. Important este că echipa a jucat bine la Cluj, astăzi am făcut un meci bun”, a spus în încheiere, Gheorghe Hagi.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

U-Craiova-Dinamo-3-0-et-7

Citește și: U Craiova învinge Dinamo, scor 3-0, într-o partidă a etapei a 7-a, de bun nivel tehnic

Sâmbătă, pe stadionul Ion Oblemenco, într-o partidă a etapei a 7-a, din Liga 1, Universitatea Craiova a întâlnit Dinamo, pe care a învins-o,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X