Megamenu for Bootstrap
 


București, 23 Mai 2017

Gheorghe Hagi: Ne-am obligat foarte tare și mergem mai departe

Gheorghe-Hagi-oct-2016

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Campioane, FC Viitorul, a acordat luni un interviu telefonic, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la televiziunea Digi, coordonate de Radu Naum și în care au mai fost prezenți noul antrenor al FCSB, Nicolae Dică; Gabi Balint și Ilie Dumitrescu.

Au fost două opinii pe tema scandalului iscat de conducerea FCSB, privitor la plângerea pe care o va formula la TAS, în legătură cu acordarea titlului de Campioană, echipei FC Viitorul. Astfel Radu Naum a fost de partea celor de la FCSB, în timp ce Gabi Balint și Ilie Dumitrescu, de partea LPF, întrucât a acordat titlul de Campioană echipei FC Viitorul, conform regulamentelor în vigoare.

Întrebarea este, de ce Radu Naum sau conducerea FCSB nu au comentat nimic despre actualul Regulament al FRF/LPF pe parcursul desfășurării competiției? Singurul care a mimat că ar ști ceva, dar nu a spus ce, a fost finanțatorul FCSB, Gheorghe Becali, care a spus înainte cu 2-3 zile de finalul Play-off, că FCSB va ieși Campioană. Probabil că, avea în minte să facă plângere la TAS în cazul în care FC Viitorul va câștiga în ultimul meci cu CFR Cluj.

Întrebat de Radu Naum, dacă are vreo emoție în cazul în care, FC Viitorul va pierde titlul la masa verde, Gheorghe Hagi a declarat: "Suntem Campioni! Emoții n-am avut pentru că nu eram noi destinați să câștigăm campionatul, suntem surpriza campionatului. Am emoții să vedem cu ce echipă vom juca în Champions League și să vedem dacă putem să trece de ei, atât! Ne gândim să vedem cum facem echipa pentru noul sezon."

În încheiere, Gheorghe Hagi, a mai spus: "Pentru noi sezonul a trecut. Am făcut un an extraordinar, din toate punctele de vedere, am fost surpriza campionatului, întrecând orice imaginație. Ne-am obligat foarte tare și mergem mai departe, încercând să facem lucrurile de o manieră, care să fie tot așa, de a face performanță, întrucât am arătat României că ne-am consolidat în primele șase echipe. Atunci trebuie să menținem acest standard. Obiectivul actual este să intrăm în Play-off și să ne calificăm în grupele Champions League. Trebuie să facem performanță și acolo, dacă vom fi puternici, vom vedea."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii