Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 20 Iulie 2016.

Gheorghe Hagi: În această vară, am adus jucători pe stilul nostru

Gheorghe Hagi Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, în cadrul unei intervenții telefonice, care a avut loc marți, la postul Dolce Sport a răspuns câtorva întrebări, care i-au fost adresate.

Întrebat, de ce în ediția recent încheiată de campionat, de când a intrat în play-off, Viitorul practic nu a mai jucat nimic, Gheorghe Hagi a răspuns: "Dacă vă uitați la statistică, noi, anul trecut suntem echipa care am marcat cele mai multe goluri, cu tot cu play-off împreună. FC Viitorul a fost o echipă ofensivă în care am vrut să facem un fotbal plăcut pentru suporteri, să avem personalitate, să dominăm și să ne impunem indiferent de adversar".

"Acest lucru, l-am realizat foarte bine în turul campionatului, dar după aceea, adversarii au fost mult mai puternici, mult mai buni, noi am mers pe aceiași filozofie, fără să încercăm să ne apărăm, să facem alt joc. A fost o experiență bună, câteodată am reușit, în multe momente am făcut meciuri foarte bune", a mai spus Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi, a răspuns și la întrebarea în ce privește obiectivul echipei pentru noul sezon, spunând: "Vom merge pe aceiași linie pe care o avem, iar obiectivul nr. 1, pe care îl are acest club, este să promoveze jucători, să scoată jucători an de an, să propună jucători interesanți, mulți tineri. Ne propunem să jucăm un fotbal ofensiv, să dăm multe goluri, să ne impunem în teren și să avem capacitatea de a domina meciul. Ne va fi greu pentru că deja, adversarii ne-au învățat".

În continuare Gheorghe Hagi a spus: "Au venit în această vară jucători precum Gabi Iancu, Chițu, Nimely, Pablo Brandan, Carp. Sunt jucători interesanți și talentați. Am luat jucători pe stilul nostru, care împreună cu cei vechi, sper să ne aducă un plus. Ne-am luat jucători, după bugetul și la banii care-i avem. Suntem dintre echipele cu un buget mediu, buget mic, care încearcă să găsească jucători liberi".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.