București, 22 Aprilie 2018

Gheorghe Hagi: „Cred că Steaua a uitat că, noi suntem Campiona României”

Viitorul-FCSB-2-2-play-off

FCSB și FC Viitorul, s-au confruntat sâmbătă, într-un meci al etapei a 6-a din play-off, disputat la Ovidiu, terminat la egalitate, scor 2-2. După ce a fost condusă cu 2-0, FCSB a reușit să revină în joc și a reușit să egaleze în repriza secundă.

Pentru FC Viitorul, au marcat Ionuț Vînă, în minutul 19 și Cristian Gavra, iar pentru FCSB au marcat Denis Man, minutul 45 și Constantin Budescu, în minutul 56, din lovitură liberă.

Prima repriză a aparținut elevilor lui Gheorghe Hagi, care au reușit să-și surprindă adversarul, iar în afara celor două goluri marcate, au mai avut o bară în minutul 31, prin Cicâldău. În cea de-a doua parte, FCSB a echilibrat jocul, iar golul egalizator al lui Constantin Budescu din lovitură liberă de la 20 metri, a fost unul de manual. Teixeira putea marca golul al 3-lea pentru FCSB, în minutul 69, dar mingea a lovit bara.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după egalul cu FCSB, la televiziunea Digi, următoarele: „Prima repriză a fost una fantastică, iar în a doua repriză, mai puțin reușită datorită adversarului, pentru că valoarea Stelei este cea din repriza a doua, nu din prima repriză. Ei au tratat superficial prima repriză și noi am făcut o repriză fantastică. Am făcut un meci foarte bun, ne-am luptat. A doua repriză au venit peste noi, pentru că au o valoare fantastică, au jucători extraordinari, cu experiență, valoroși. Am încercat și noi să facem cât putem, pentru că echipa este tânără.”

„Este clar că, pentru noi, atât CFR-ul cât și Steaua, cunt adversari foarte puternici, mult mai buni ca noi, din toate punctele de vedere, dar încercăm să ne depășim și cred că am făcut-o. Cu CFR-ul am început prost meciul și am jucat bine în repriza a doua. Acum am început bine, i-am surprins, cred că ei au tratat puțin superficial în prima repriză. Cred că Steaua a uitat că, noi suntem Campiona României, cum au făcut-o în prima repriză, cel puțin”, a spus Gheorghe Hagi în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii