Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
Gheorghe Becali: Transferul lui Marica este ca și realizat
 

 
București, 14 Ianuarie 2016.

Gheorghe Becali: Transferul lui Marica este ca și realizat

Gheorghe-Becali-2016În legătură cu transferul atacantului Ciprian Marica la Steaua, patronul Gheorghe Becali a intervenit telefonic miercuri, în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport, prezentată de Radu Naum, declarând că transferul este realizat în proporție de 99, 9%, jucătorul fiind trimis să facă vizita medicală.

Gheorghe Becali a spus: Acum, transferul lui Marica este realizat în proporție de 99,9%, fiind la vizita medicală. După rezultatul vizitei urmează să semneze.

În legătură cu transferul lui Budescu și Enache, Becali a declarat: "Nu știu nimic. Am așteptat astăzi un răspuns și nu ni s-a dat. Eu am oferit 1,3 milioane pentru Budescu și 400 mii pentru Enache".

"La ora asta vreau să vă anunț că eu nu mai stau în ploaie că n-am atacant. Acum am luat atacant, nu mai am nicio emoție. I-am spus lui Vali Argăseală să meargă mâine dimineață la ANAF să arate contractul, întrucât se specifică că nu putem să-i dăm salariu, ci numai primă de Liga Campionilor, dacă ne calificăm, 1 milion de Euro.

Eu sunt Stan Pățitul, nu mai vreau să se interpreteze în fel și chip. Transferul lui Marica este pe un an de zile. El poate pleca la orice oră vrea el. Contractul este făcut pe Codul Muncii", a spus în încheiere Gheorghe Becali.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.