Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 01 Mai 2016.

Gheorghe Becali: Eu spun că n-avem valoare, n-avem jucători valoroși !

Gheorghe Becali Prin rezultatul egal, 1-1, obținut pe teren propriu cu echipa Pandurii Tg. Jiu, Steaua a pierdut contactul pentru lupta la titlul de Campioană, cu Astra Giurgiu.

În aceste condiții Astra Giurgiu a serbat titlul de Campioană, în cantonament, unde așteptau un rezultat favorabil lor.

Este drept că, Steaua a jucat sub presiune, fiind-ui neceasre cele trei puncte, în speranța că giurgiuvenii s-ar fi putut încurca cu Dinamo și în ultimul meci cu Pandurii.

Finanțatorul echipei Steaua, nemulțumit de rezultat, a acordat după meci un interviu jurnaliștilor prezenți la Arena Națională, spunând: "Noi, n-am avut nici un șut pe poartă, până în minutul 70. În prima repriză, n-am contat, n-am jucat nimic. Eu spun că n-avem valoare, n-avem jucători valoroși. I-am spus și lui Reghe. Dacă nu pasezi nimic, nu faci o combinație, înseamnă că n-ai valoare. În această situație, o să mai încerc un singur lucru să fac. Trebuie să iau un atacant, pentru că nu pot să las echipa acum și să forțăm intrarea în Liga Campionilor sau în Europa League".

"Eu sunt dezamăgit și nu vreau să mai fac fotbal în condițiile astea. Nu mai vreau să dau bani, că n-am de ce să dau. Ce am făcut până acum, a fost ce a vrut Dumnezeu, noroc, nu știu. Decarul de Stanciu, a dat numai pase la adversar. Încă o dată, N-avem valoare! Asta este concluzia mea. Nu mă mai leagă prea mult fotbalul. Jocul din seara asta, m-a distanțat, m-a dezlipit de fotbal", a mai spus în încheiere Gheorghe Becali.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.