București, 23 Ianuarie 2019

Getafe câștigă partida cu Valencia, scor 1-0, din prima manșă a sferturilor Cupei Regelui

../Imagini-001-2019/Getafe-Valencia-1-0

Marți, pe stadionul Coliseum Alfonso Perez, echipa gazdă Getafe, a reușit să se impună cu scorul de 1-0, în partida cu Valencia, din prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei Rgelui din Spania, în prezența a peste 7000 de spectatori.   

Singurul gol al partidei a fost marcat de Jorge Molina, în minutul 77, cu o execuție fantastică, mingea a lovit mai întâi bara transversală și apoi a intrat în plasă. De precizat este faptul că autorul golului, Molina, fusese introdus în teren din postura de jucător de rezervă în minutul 68.

Antrenorul echipei Valencia, Marcelino Garcia Toral, de 53 ani, a declarat după înfrângerea suferită cu Getafe, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Al doilea meci de la Mestalla va fi un avantaj pentru echipa noastră. Am avut primele 25 de minute foarte bune. După aceea, am suferit un pic, nu a mai existat continuitate în jocul nostru, nu ne-am apărat bine și ei au marcat la singura ocazie de gol.”

„Pentru meciul retur, va trebui să evoluăm mai bine, să fim mai eficienți și să jucăm așa cum am făcut-o în prima jumătate de oră. Jocul ne va cere să evoluăm curajos, concentrați și determinați. Acum ne vom recupera în urma eforturilor de astăzi și trebuie să ne concentrăm pentru meciul cu Villarreal, care este un joc foarte important în La Liga. Vom cere fanilor să fie alături de echipă sâmbătă și marți. Returul de la Mestalla va fi un plus pentru echipă", a spus în încheiere Marcelino.

Au evoluat următoarele formații:

Getafe: Chichizola- Damián, Bruno, Djené, Cabrera, Portillo (Cristóforo, '83), Arambarri, Maksimovic, Antunes (Foulquier, '58), Mata,  Ángel (Jorge Molina, '68).

Valencia: Jaume Doménech- Ruben Vezo (Piccini, '64), Gabriel Paulista, Diakhaby, Lato, Ferran, Wass, Parejo, Kang In, Gameiro (Cheryshev, '67), Santi Mina (Rodrigo, '46).

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Ciprian-Tatarusanu

Citește și: Nantes, cu Tătărușanu în poartă, a învins Montpellier, scor 2-0, într-un meci restant din Ligue 1

Pe Stade de la Beaujoire din Nantes, în fața a 15700 spectatori, s-a disputat marți, meciul restant din cadrul etapei a 18-a din Ligue 1...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X