București, 19 Ianuarie 2019

Getafe a învins Alaves, scor 4-0, în prima partidă a etapei a 20-a din La Liga

../Imagini-001-2019/Getafe-Alaves-4-0

Vineri, pe stadionul Coliseum Alfonso Perez, din Getafe, formația locală Getafe FC, a învins cu scorul de 4-0 echipa Alaves, urmare a două duble realizate de Jaime Mata, în minutele 33 (pen) și 88, respectiv Jorge Molina, minutele 46 și 55.   

Jucătorii lui Getafe, au intrat determinați pe teren și nu le-au acordat nicio șansă celor de la Alaves, iar fiecare gol a fost savurat alături de cei aproape 9000 de spectatori prezenți la meci. După acest rezultat, Alaves, rămâne pe locul 5 cu 32 puncte și Getafe rămâne tot pe același loc 6, cu 31 puncte.

Autorul uneia dintre cele două duble, căpitanul echipei Getafe, Jorge Molina, a declarat imediat după meci, conform site-ului oficial al clubului Getafe, următoarele: „Am plecat bine determinați încă din primul minut. Acesta poate fi unul dintre cele mai bune meciuri. Am fost foarte bine mentalizați, din primul moment. Am dominat jocul, rezultatul indică faptul că lucrurile au fost bine făcute. Am dominat în decurs de nouăzeci de minute, am avut cele mai bune șanse și am făcut un meci complet”.

Tehnicianul echipei Getafe, Pepe Bordalás, a declarat conform aceleiași surse: „A fost un meci minunat. Trebuie să felicităm echipa pentru evoluția bună, pentru atitudinea pe care o are și pentru dorința de a crește. A fost un joc minunat, unul dintre cele mai complete. Ne-am confruntat cu una dintre echipele de revelație ale campionatului, care face un sezon magnific. Am marcat patru goluri și nu ne-am așteptat cu adevărat la un astfel de rezultat".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Alaves-Valencia-2-1

Citește și: Alaves învinge Valencia, scor 2-1 și țintește un loc pe podiumul clasamentului

Alaves a întâlnit sâmbătă, pe propriul stadion, Mendizorrotza, într-o partidă din La Liga, a etapei a 18-a, Valencia, pe care a și câștigat-o...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X