Gestul lui Cristiano nu a fost îndreptat către al patrulea oficial
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Gestul lui Cristiano nu a fost îndreptat către al patrulea oficial

Cristiano-Ronaldo-cartonas-rosuBucurești, 04 februarie 2014. Eliminat in meciul cu Athletic Bilbao, pe San Mames, scor 1-1, Ronaldo va fi judecat maine, de Comisia de Disciplina a Ligii Spaniole de Fotbal.

Speculațiile sunt contradictorii, dincolo de gestul pentru care a fost eliminat Cristiano Ronaldo, la meciul din deplasare de duminică, dacă era condamnabil sau nu. Ceea ce a fost demonstrat este faptul că, gestul său după primirea cartonașului roșu, nu a fost îndreptat la al patrulea oficial, atunci când portughezul și-a atins fața lui prin gesturi repetate.

Acest lucru este atât de limpede într- un clip video, lansat marți de postul TV Cuatro. Se observă cum al patrulea oficial trece înapoi, atunci când portughezul a făcut gestul respectiv, astfel încât este imposibil fizic, că a fost adresat lui, pentru că Ayza Gámez, a reflectat incorect în foaia de arbitraj a meciului, conform cotidianului spaniol Marca .

Când sa retras de pe teren CR7, a lovit de mai multe ori cu palma fata sa, fiind în zona celui de-al patrulea arbitru. Asta e ceea ce a scris Ayza în procesul-verbal al ședinței, iar clubul Real Madrid a prezentat în mod implicit situația, astfel încât sancțiunea pentru Cristiano să fie cât mai posibil usoară.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash