Germanii vor trebui să lupte pentru a ajunge în optimi

Miroslav-KloseBucurești, 22 iunie 2014. Foarte impresionantă împotriva Portugaliei, în primul său meci (4-0), Germania a fost mult mai puțin convingătoare sâmbătă seara împotriva echipei Ghana (2-2).

După înfrângerea ghanezilor în primul meci împotriva Statelor Unite (1-2), jucătorii lui Joachim Löw, au avut toate șansele din lume pentru a-și dezvolta jocul lor obișnuit, cum ar fi un Özil invizibil după primul sfert de oră. La începutul jocului, Ghana a pus mari probleme apărării germane, stângace și în imposibilitatea de a se relansa în mod corespunzător. Prima jumătate a meciului a fost încă destul de echilibrată, notând ocazia lui Götze din minutul 37.

Götze a deschis scorul imediat după pauză, când a șutat cu capul superb din centrarea lui Müller (51), dar trei minute mai târziu, Andre Ayew a egalat cu un șut cu capul superb. Apoi, ca un simbol de dificultăți germane, aceasta este capitanul Philipp Lahm care a greșit și Gyan șutează cu pământul și înscrie, în minutul 63. Miroslav Klose, de 36 ani, egalează în minutul 71 cu un șut cu latul din doi metri.Golul lui Klose, este al 15-lea înscris de el la Campionatele Mondiale, egalând recordul lui Ronaldo.

Atacantul german, Miroslav Klose, finalist in 2002, a devenit, de asemenea, al treilea jucător care va marca cel puțin un gol în cele patru Cupe Mondiale diferite. Acum, cu 70 de selecții, acesta este cel mai bun marcator din istoria Mannschaft, cu două goluri mai mult ca Gerd Muller. Și aceasta este, probabil, nu a terminat!

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.