București, 24 Iunie 2019

Germania termină grupa B pe prima poziție, după egalul cu Austria din ultima etapă

../Imagini-005-2019/Germania-Austria-1-1

Duminică, pe Stadio Friuli din Udine, Germania și Austria s-au confruntat într-o partidă a ultimei etape din grupa B-U21, de la EURO 2019, rezultatul final a fost unul de egalitate, 1-1.

Golgheterul la zi al turneului final U21, este germanul Luca Waldschmidt, cu 5 goluri, el marcând în minutul 14 în meciul cu Austria. Kevin Danso a reușit golul egalizator pentru austrieci, dintr-un penalty, acordat în urma faultului în careu comis de portarul Alexander Nübel, în minutul 24.

Antrenorul Germaniei, Stefan Kuntz, a declarat la finalul meciului cu Austria, conform site-ului UEFA.com, următoarele: "Austria a jucat foarte bine, nu ne-am putut impune jocul așa cum am reușit în ultimele câteva meciuri și a trebuit să ne ajustăm tactic pentru a folosi doi jucători deținători de medalii și a avut mai mult sau mai puțin sub control. Ei au fost bine pregătiți tactic, au făcut o partidă dificilă pentru noi."

Antrenorul Austriei, Werner Gregoritsch, a declarat conform aceleiași surse: "Am jucat împotriva unei echipe de top. Germania este întotdeauna periculoasă pe contraatac, dar sunt fericit și mândru de jocul și curajul pe care l-am arătat astăzi".

După acest rezultat, Germania va juca prima semifinală, aflând-uși adversara după etapa a 3-a din grupa C, a partidelor dintre România- Franța și Anglia- Croația, ce se vor disputa luni, de la orele 22:00.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Simona-Halep

 

Citește și: Simona Halep, eliminată în sferturile de finală de la Roland Garros, de Amanda Anisimova

De 68 minute a avut nevoie sportiva din Statele Unite, Amanda Anisimova, de 17 ani, pentru a câștiga partida disputată joi, din sferturile de finală de la Roland Garros...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X