Megamenu for Bootstrap
 


București, 01 Iulie 2017

Germania învinge Spania, scor 1-0, în finala EURO 2017-U21 și câștigă pentru a doua oară titlul

Germania-Spania-1-0-finala-U21

Vineri, la Cracovia, în finala EURO 2017-U21, Germania a reușit să învingă Spania și să obțină pentru a doua oară în istorie titlul, alăturând-use astfel Angliei, Olandei și Rusiei, cu câte două reușite. Italia conduce în acest clasament cu 5 titluri.

Singurul gol al meciului, a fost marcat în minutul 40, autorul fiind Weiser, cu un șut cu capul din 8 metri, pe colțul lung, peste portarul spaniol Arrizabalaga.

Antrenorul Germaniei, Stefan Kuntz, a declarat după victoria în finală asupra Spaniei, conform site-ului oficial UEFA.com, următoarele: „Vreau să felicit Spania pentru că a fost un mare adversar în finală. A trebuit să avem un plan bun de joc astăzi, l-am îndeplinit cu mult curaj, pentru că nu a fost atât de ușor să ne confruntăm cu jocul spaniolilor, în construcție. Aceasta bucurie a mea ca antrenor, este mai mare decat a unui jucător.”

Spaniolul Dani Ceballos, a fost numit „Jucătorul turneului”, fiind primul câștigător al noului premiu acordat de UEFA. Mijlocașul echipei Real Betis, a adus o contribuție uriașă în cursa Spaniei la accederea în finală.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii