Megamenu for Bootstrap
 


București, 30 Iunie 2017

Germania învinge Mexic, scor 4-1 și va disputa finala Cupei Confederațiilor, cu Chile

Germania-Mexic-4-1-Cupa-Confederatiilor

În cea de-a doua semifinală a Cupei Confederațiilor, disputată joi la Sochi, Germania a învins categoric Mexic, scor 4-1 și va disputa finala împotriva statului Chile, duminică, de la orele 21:00.

Pentru Germania, Goretzka a realizat dubla, în minutele 6 și 8, iar Werner a majorat scorul la 3-0, pentru ca Younes să marcheze în minutul 90+1 și să stabilească scorul final de 4-1. Pentru Mexic, a punctat Fabian, în minutul 89.

Antrenorul echipei Mexic, Juan Carlos Osorio, a declarat după înfrângerea suferită cu Germania, următoarele: „Meritam un rezultat mai bun, adversarul cu jucători foarte eficienți, le-am oferit prea multe spații, dar ar fi trebuit să mai marcăm cel puțin unul sau două goluri. Am avut suficiente șanse să facem acest lucru. Chiar și după ce am început slab meciul, am avut puterea mentală să ne luptăm".

Selecționerul Germaniei, Joachim Low, a spus imediat după meci: „A fost un joc intens, echipa a reușit să facă ceea ce discutasem în timpul pregătirilor pentru acest meci atât de important, cât și impresionant. Marc Stegen, a făcut niște salturi minunate, a avut șanse și a trebuit să alerge foarte mult, iar victoria nu a fost una ușoară. Mexicul a încearcat să-și impună jocul, dar am arătat că vrem să câștigăm și să dominăm. Am făcut asta superb, mai ales în primele 15 sau 20 de minute. Jucătorii noștri tineri merită încredere pentru asta, am obținut ceea ce ne-am dorit, dar nu puteam conta pe asta, înainte de meci.”

În finala mică, care va avea loc tot duminică, dar de la orele 15:00, se vor confrunta la Moscova, Portugalia și Mexic.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii