Megamenu for Bootstrap
 


București, 26 Iunie 2017

Germania învinge Camerun, scor 3-1 și se califică în semifinalele Cupei Confederațiilor

Germania-Camerun-3-1

Duminică în ultima etapă a grupei B din Cupa Confederațiilor, Germania învinge Camerun, scor 3-1, în partida disputată la Sochi și merge în semififinalele competiției. Au marcat pentru Germania Demirbay, min. 48 și Werner în minutele 56 și 81, respectiv Aboubacar, min. 78, pentru Camerun.

Antrenorul Germaniei Joachim Loew, a declarat imediat după victoria cu Camerun, următoarele: "E greșeala a noastră dacă nu am înscenat mai devreme, care ar putea fi consecințele unei evoluții slabe în acest meci. Unii dintre jucătorii mei nu au experiență și au fost nervoși, iar o greșeală ne-ar fi putut elimina. Camerun ne-a oferit un spații pentru a înscrie în prima repriză, dar nu am profitat de ele."

Antrenorul echipei Cameroon, Hugo Broos, a spus: "Nu sunt surprins de performanța noastră aici. Întotdeauna am spus că, Camerun are una dintre cele mai bune echipe din Africa, dar că există încă diferențe cu echipe de clasă mondială, cum ar fi Germania".

Pe data de 29 Iunie, Germania va întâlni în semifinale pe Mexic, iar în prima semifinală din 29 Iunie, Portugalu=ia se va confrunta cu Chile.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii