Megamenu for Bootstrap
 


București, 20 Iunie 2017

Germania a învins Australia, scor 3-2, în grupa B, a Cupei Confederațiilor

Australia-Germania-2-3

Întâlnirea dintre Germania și Australia, din cadrul grupei B a Cupei Confederațiilor, care a avut loc luni la Soci, sa încheiat cu scorul de 3-2, în favoarea germanilor.

În debutul partidei, Germania a deschis scorul prin Lars Stindl. După 41 minute, Thomas Rogich a reușit să egaleze, pentru ca, după trei minute mai târziu, germanul Julian Draxler să marcheze din penalty și să întoarcă rezultatul.

La începutul reprizei a doua, Goretzka a marcat al treilea gol pentru Germania, iar în minutul 56, Tomi Juric marcat pentru Australia, scor 3-2, scor cu care urma să se termine partida.

Antrenorul Germaniei, Joachim Löw, a declarat după victoria cu scorul de 3-2, împotriva Australiei: „Sunt mulțumit de cele trei puncte, iar prima repriză a noastră a foarte bună, cu combinații bune și am stăpânit jocul. Am alergat într-adevăr mai mult, dar singura problema este că am condus doar cu 2-1, deși am avut multe șanse de gol. Mă aștept ca după zece zile, totul să meargă bine. Îmi place jocul echipei și nu pot fi așteptări mai multe în acest moment.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii