București, 18 Iunie 2019

Germania U21, învinge echipa similară a Danemarcei, în grupa B, a Campionatului European U21

../Imagini-005-2019/U21_Germania-Danemarca-3-1

Luni, pe Stadio Friuli din Udine, într-un meci din cadrul grupei B, al Campionatului European U21, Germania, deținătoarea entitre a câștigării ultimei ediții a Campionatului European U21, a învins Danemarca, scor 3-1 și ocupă primul loc din clasamentul grupei, având-use în vedere rezultatul din celaltă partidă, dintre Austria și Serbia, scor 2-0, disputată în aceiași zi.

Pentru Germania, au marcat Marco Richter, care a fost declarat și omul meciului, în minutele 28; 52 și Luca Waldschmidt, minutul 65. Pentru Danemarca, a puctat din penalty, în minutul 73, Robert Skov.

Mijlocașul echipei Danemarca, Jacob Bruun Larsen, a declarat după eșecul înregistrat cu Germania, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Am crezut că prima repriză a fost în regulă, dar a doua repriză a arătat că trebuia să muncim mai mult. A fost frustrant să primim și al doilea gol, până la care ne-am descurcat bine. Rezultatul pare a nu fi unul prea mare pentru Germania, nefiind o surpriză, dar acum trebuie să ne pregătim pentru meciul cu Austria".

De partea cealaltă, atacantul Germaniei, Marco Richter, autorul unei duble și a unei pase de gol, a declarat: „Am început foarte bine meciul. Vreau să mă bucur pentru că port tricoul Germaniei. Fiind în echipa de start și înscriind de două ori, simt un sentiment excelent”.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Estadio-do-Dragao

 

Citește și: Finala Ligii Națiunilor UEFA, se va disputa Duminică, pe Estádio do Dragão din Porto

Liga Națiunilor UEFA a ajuns la fazele superioare ale competiției, ce se vor desfășura în Portugalia, începând de miercuri, cu meciul din semifinale...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X