București, 03 Ianuarie 2016.

Gerard Piqué: "Astăzi, terenul nu ne-a ajutat"

Luis-SuarezÎntr-un meci disputat sâmbătă, în campionatului spaniol, din La Liga, echipa Espanyol, condusă de pe bancă de Costel Gâlcă, a remizat cu FC Barcelona, scor 0-0.

Messi a nimerit transversala în urma unei lovituri libere, din minutul 36, iar Suarez, a trimis și el în bară din câțiva metri, în minutul 55. Cu aceste mari ratări, FC Barcelona se poate considera lipsită de noroc, pierzând două puncte mari în lupta pentru titlu.

Gerard Piqué a deplâns faptul că Neymar, a fost insultat din tribune, pe motiv rasist, de unii fani ai lui Espanyol, spunând: "Trebuie să fie luate măsuri adecvate".

Fundașul Piqué, este de părere că starea proastă a terenului, a influențat poate într-un fel rezultatul: "Astăzi, terenul nu ne-a ajutat, nu am putut controla mingea."

Luis Enrique, antrenor FC Barcelona, a declarat după meci: "Este întotdeauna dificil să preiei o echipă care joacă la limita in ceea ce priveste intensitatea. Ei au jucat bine, au presat cu intensitate și la începutul jocului a fost dificil pentru noi, deoarece adversarul și-a creat ocazii de gol. Am avut apoi un început foarte bun pentru a doua repriză, de impunere a ritmului nostru și crearea de noi ocazii. Dar nu este nimic de spus, acesta este un rezultat echitabil. Unii ar putea crede că am pierdut două puncte, alții, că am câștigat un punct. Adăugăm și acest punct și vom trage linie la sfârșitul sezonului."

Cu 39 puncte din 17 jocuri, FC Barcelona ocupă locul 2 în clasament, în timp ce Espanyol, cu 21 puncte din 18 meciuri, ocupă locul 12.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.