Geraldo: N-am avut noroc azi!
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Geraldo: N-am avut noroc azi!

Petrolul-FCBrasovBucuresti, 05 august 2013. Petrolul s-a chinuit cu FC Brașov în partida de ieri seara, încheiată nedecis, 0-0. Deși au avut 3 bare, golul nu a reușit să vină. Joi o așteaptă un meci foarte greu în deplasarea din Olanda cu Vitesse, din preliminariile Europa League.

La finalul meciului, Geraldo a spus la Dolce Sport: “N-am avut noroc azi. Am avut 3 bare și multe oportunități în atac. De ce nu mai vin golurile? Avem jucători noi în acea parte, Camara și Dore, încă nu sunt pregătiți, au venit un pic mai târziu, dar avem încredere că de la meci la meci vor fi mai buni. Jocul cu Vitesse e foarte important acum. Vrem să fim uniți, în acest meci vrem să ne dăm viața pe teren și nu avem altă opțiune. E un meci foarte important pentru oraș, pentru jucători, pentru echipă. Vrem în Europa. Trebuie să ne gândim bine la acest meci, pentru că nu putem să ratăm o așa oportunitate”.

Cosmin Contra, antrenorul echipei Petrolul a declarat după meci pentru Dolce Sport: "Fotbalul nu premiază echipa care joacă fotbal. A fost nedrept cu noi în ultimele trei meciuri. Sper ca pe viitor, fotbalul dacă este drept, ne va da înapoi ce ne-a luat în aceste trei jocuri. Eu îmi învăţ echipa să joace fotbal. Îmi place ca echipa mea să domine meciul, să aibă ocazii. Dacă alte echipe stau pe jos, eu vreau să jucăm fotbal. Îmi pare rău că tot efortul jucătorilor nu s-a concretizat. Vom vedea dacă fotbalul e drept cu noi şi la Vitesse vom marca din jumătate de ocazie".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash