București, 10 Septembrie 2016

George Țucudean, jucătorul determinant, în victoria echipei Pandurii, de la Mediaș

 

 

Vineri, în meciul de deschidere al etapei a7-a a Ligii 1, Pandurii Tg. Jiu a câștigat în meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-1 și a urcat provizoriu, pe locul 3 în clasament, cu 12 puncte.

George Țucudean, autorul unei duble, în minutele 34 și 43 și al unei pase de gol, a fost jucătorul determinant, al echipei conduse de pe bancă de Petre Grigoraș. Golul al treilea al echipei Pandurii a fost marcat în ultimul minut al prelungirilor meciului de Mrzljak. Pentru Gaz Metan, a deschis scorul în minutul 21, Llullaku, din penalty, urmare unui henț în careu.

Cea mai mare ocazie de gol a aparținut elevilor lui Grigoraș, în minutul 39, prin dubla ratare a lui Țucudean, care a trimis în barî din 6 metri, mingea a revenit la Vali Munteanu, care a luat la țintă un fundaș al Gaz-ului, aflat pe linia porții!

Din minutul 77, Pandurii au evoluat în 10 oameni, prin eliminarea lui Pițian, care a primit cartonașul roșu pentru fault.

După meci, George Țucudean, autorul dublei pentru Pandurii, a declarat la televiziunea Digi Sport, următoarele: "În prima repriză, am avut și eu acea bară și Vali Munteanu a dat în fundaș, dar ne bucurăm că am trecut peste. Am mai avut și în repriza secundă o ocazie mare și dacă făceam 3-1, cred că se încheia. Am mai avut și acel roșu care nu trebuia să-l ia colegul nostru și ne-am făcut meciul greu pe final".

"Din Supercupă nu am mai marcat o dublă, contra lui CFR. Este mai ușor fotbalul cu Sânmărtean în teren. Are o experiență mare, dar și experiența asta, când jucăm în 10 oameni și trebuie să ne apărăm, efortul este dublu", a spus în încheiere Țucudean.

Autor, Alexandru Neață