București, 25 Martie 2018

George Țucudean, după amicalul cu Israel: „Este bine ca un atacant să marcheze”

George-Tucudean-gol-cu-Israel

Autor al celui de-al doilea gol al tricolorilor în meciul amical cu Israel din deplasare, George Țucudean a acordat un flash interviu după terminarea partidei, pentru televiziunea PRO X.

Atacantul George Țucedean a fost introdus în teren pe parcursul reprizei secunde, de antrenorul Cosmin Contra și a declarat următoarele: „Am controlat meciul destul de mult prima repriză, după ce am văzut eu de pe margine. Am intrat bine de pe bancă și am reușit să întoarcem rezultatul. Faza golului meu a fost foarte frumoasă, lucrată la antrenament. A ezitat și portarul să iasă în prima fază și după aceea, am dat o scăriță frumoasă. Nu este un concurs în rândul nostru, al atacanților, este bine ca un atacant să marcheze. Suntem o echipă tânără, ne pregătim pentru EURO 2020, dar nu putem să mințim oamenii că este un nou început, trebuie să ne mobilizăm bine, talent avem, ne trebuie o dorință mai mare și putem face lucruri minunate împreună.”

„În meciul următor de acasă, întâlnim Suedia care este o echipă masivă, are alt stil de joc și trebuie să ne schimbăm și noi puțin, pe angajament, mingi lungi, să ne închidem bine și să plecăm foarte bine pe contraatac”, a spus în încheiere George Țucudean.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii