Megamenu for Bootstrap
 


București, 01 Octombrie 2017

George Țucudean a marcat de patru ori, în meciul FC Viitorul- CSM Poli Iași, scor 5-2

George-Tucudean-4-goluri

Sâmbătă la Ovidiu, într-un meci din cadrul etapei a 13-a, FC Viitorul a câștigat jocul cu CSM Poli Iași, scor 5-2, după o primă repriză excelentă, scorul la pauză fiind 4-1.

Atacantul George Țucudean, a reușit performanța să marcheze de patru ori în poarta lui Kelava, în minutele 15, 39, 42 și 50 și să treacă pe primul loc în clasamentul golgheterilor, alături de atacantul echipei din Voluntari, Alexandru Tudorie, cu câte 6 reușite. A mai punctat pentru FC Viitorul Aurelian Chițu, în ultimul minut din prima repriză. De la CSM Poli Iași, au marcat Platini, minutul 16 și Jo Santos în minutul 70.

Atacantul echipei FC Viitorul, George Țucudean, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Puteam să mai dau foarte multe goluri astăzi și în general la celelalte meciuri, dar pot să spun că și pe lipsa de concentrare pe care am avut-o și un pic de ghinion, n-am reușit să am vreo 12-13 goluri marcate. Sunt mulțumit și așa, preferam să am în patru meciuri diferite câte un gol marcat și probabil în clasament eram mult mai sus. Îmi revin cu Iașiul! Când eram la Dinamo, le-am mai dat tot patru goluri într-un meci.”

Întrebat care a fost cel mai frumos gol de astăzi, George Țucudean a spus: „Al doilea a fost cel mai frumos, după părerea mea.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii