București, 02 Decembrie 2019

George Cristian Merloi, mijlocaș Academica, reușește un hat-trick în partida cu Chindia

../Imagini-008-2019/Chindia-Clinceni-2-5

Mijlocașul de 20 de ani, al echipei Academica Clinceni și al Naționalei României U21, George Cristian Merloi, cu un hat-trick realizat, își ajută echipa să câștige trei puncte importante, cu o contracandidată în lupta pentru supraviețuire în Liga 1, Chindia Târgoviște.

Partida disputată duminică, pe terenul echipei Chindia, în speță stadionul Ilie Oană din Ploiești, a început prin nota de dominare a Chindiei, care a reușit să deschidă scorul încă din minutul 3, prin Cristian Cherchez, având un deznodământ destul de trist pentru elevii lui Viorel Moldovan, întrucât Academica a reușit să răstoarne scorul și să intre la pauză cu un avantaj pe tabelă, scor 3-2.

Pentru Academica au marcat Alexandru Buziuc, 19; George Cristian Merloi, 29; 39; 54 și Jakub Vojtus, 70. Golul al doilea al echipei Chindia a fost înscris de Vadim Rață, cu 4 minute înainte de finalul primei reprize.

În etapa intermediară din această săptămână, Chindia va juca miercuri în deplasare cu Dinamo, o echipă dornică de victorie pentru a spera la un loc de play-off, în timp ce Academica va întâlni tot miercuri la Clinceni, formația Hermannstadt Sibiu, situată pe penultima poziție din clasament, fiind un meci de 1-X-2 pentru pronosportiști.

Mijlocașul echipei Academica, George Cristian Merloi, a declarat după hat-trick-ul realizat cu Chindia, la televiziunea Digi, următoarele: „Ne-am dorit să facem un meci bun, să câștigăm și acesta a fost un bonus, că am reușit să marchez trei goluri. Le mulțumesc colegilor, deoarece fără ei, n-aș fi reușit un hat-trick. Sper să o țin tot așa și să marchez meci de meci dacă se poate, să-mi ajut echipa să câștige. Sunt mulțumit că se vorbește așa de mult despre mine, nu este nimic cert în legătură cu vre-un transfer (dorit de Victor Pițurcă la U Craiova), dar deocamdată sper să joc cât mai bine, să marchez și voi vedea ce va fi. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Mioveni-Rapid-1-5

 

Citește și: Rapid realizează scorul etapei, în deplasare cu CS Mioveni, în epilogul etapei a 17-a

Miercuri la Mioveni, în cadrul etapei intermediare cu numărul 17, a Ligii a 2-a, Rapid s-a dezlănțuit, obținând cea mai categorică victorie...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X