căutare personalizată

  

 
 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Bucuresti, 04 Iunie 2012

George Copos îl umileşte pe Răzvan Lucescu

George Copos a comentat ironic fotografia postată pe site-ul clubului El Jaish, în care Răzvan Lucescu apare alături de unul dintre şeicii care conduc gruparea din Qatar.

"Răzvan Lucescu are voie să dea mâna cu ce prinţi şi prinţese vrea el, dar trebuie să-şi respecte contractul!", a declarat George Copos pentru ProSport, precizând că antrenorul mai are un an de contract ferm cu Rapid.

"Rapid are antrenor! Din câte ştiu Răzvan Lucescu este în vacanţă şi îl aştept pe 14 iunie la reunierea lotului. Noi am investit 11 milioane de euro, plus am venit cu 5-6 milioane de acasă. Am investit aceste sume la cererea lui Răzvan Lucescu şi cred că îşi va duce proiectul până la capăt. Sunt prieten cu Sabău, m-am văzut cu el, la fel şi cu Rednic, dar repet, Rapid are antrenor. Are voie să dea mână cu ce prinţese şi prinţi vrea el, dar trebuie să-şi respecte contractul. În cazul în care va dori să rezilieze înţelegerea, va trebui să cădem de comun acord", a declarat George Copos, care vrea 500.000 de euro pentru a-l lăsa pe Răzvan Lucescu în Qatar.

Sursa: Realitatea  tv

Nume**
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash