București, 18 Mai 2019

Gaz Metan pierde meciul din deplasare cu FC Botoșani, dar se acuză prestația brigăzii de arbitri

../Imagini-004-2019/Botosani-Gaz-1-0

Vineri, în prima partidă a etapei a 11-a din play-out, FC Botoșani învinge pe propriul teren formația Gaz Metan, scor 1-0 și scapă matematic de grijile retrogradării directe și în procent de 99% și de cele ale jocului de baraj.

Singurul gol al partidei, a fost marcat pe finalul primei reprize de Rodriguez, dintr-un penalty controversat, acordat de centralul Horia Mladinovici. Jucătorii echipei Gaz Metan, precum și antrenorul echipei, Edy Iordănescu, au contestat prestația brigăzii de arbitrii, mai ales pentru faza când a fost eliminat Marius Constantin, din minutul 66, la semnalizarea arbitrului asistent și pentru faza penalty-ului obținut de Fabbrini.

Imediat după golul marcat, Rodriguez a avut posibilitatea de a face dubla, după un șut violent de la distanță, mingea a lovit bara transversală. Cea mai mare ocazie de a egala, a celor din Mediaș, a fost în minutul 86, atunci când Larie centrează scurt din foarfecă și doi atacanți aflați la trei metri de poartă, Perreira și Yazalde, nu reușesc să marcheze.

După meci, managerul echipei Gaz Metan, Edward Iordănescu, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Sunt frustrat, nu supărat. Hai să încep în a vă spune programul nostru în ultima săptămână. Am avut 3 jocuri în 7 zile, am călătorit 6 ore la București pentru jocul cu Dinamo, după care, 6 ore înapoi. Am avut marți, joc acasă cu Iașiul. Ieri am făcut 9 ore de la Mediaș, ca să ajungem aici. Am plecat la 8 dimineața și am ajuns la 5, după amiaza. Am mâncat prânzul la 5, ne-am odihnit o oră, după aceea ne-am antrenat 45 de minute, ca să venim și să participăm la un joc care a fost decis de orice altceva, mai puțin de fotbaliști. În minutul 42, rupe echilibrul pe un penalty, care este de râs, de cascadorii râsului. Luați dinamica fazei, luați momentul respectiv și să vedeți ce face fundașul central al Mediașului. Este pe traiectoria adversarului, nu întinde piciorul, nu face atac de deposedare, nu pune mâna pe el, nu nimic. Ce putea să facă, să se evapore din calea atacantului. Efectiv rămâne static și atacantul intră în el.”

„Încep la pauză să-mi calmez echipa, pentru că este frustrant, ei tot interpretau o fază simplă, eu am văzut de la bancă, dar ei de la 3-4 metri. După toate acestea, rupem echilibrul și numeric, justificând că jucătorul Mediașului, ar fi adresat cuvinte care nu sunt la locul lor. Să mă scuze tușierul de lângă mine, dar l-am auzit de 2-3 ori, eu personal, când spunea, dă-i galben la nu știu care, pentru că comentează. Nu poți așa, iriți jucătorii. Și dacă ar fi spus ceva, ceea ce nu cred că s-a întâmplat, am încrdere în jucătorul meu, nu poți să faci așa ceva. Toată a doua repriză, a fost avertizată banca mea, cu trimitere în tribună. Ce a fost astăzi, a fost o rușine, o viciere totală. Ce să înțeleg, dacă Gazul și-a făcut punctajul, de acum este cobai? Nu cer decât mai multă atenție și mai multă responsabilitate”, a spus în încheiere Edward Iordănescu.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Tottenham-Ajax-0-1

 

Citește și: Ajax câștigă prima manșă a semifinalei UCL, cu Tottenham și are mari șanse să joace finala

Marți, în prima manșă a semifinalei UEFA Champions League, disputată pe Tottenham Hotspur Stadium, în prezența a peste 60 mii de spectatori,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X