Megamenu for Bootstrap
 


București, 08 August 2017

Gaz Metan pierde meciul din deplasare cu Dinamo, scor 3-1 și preia lanterna roșie

Dinamo-Gaz-3-1-etapa-4

Fără nicio victorie după 4 etape și cu problemele specifice de la club, Gaz Metan preia lanterna roșie, după meciul din Ștefan cel Mare, disputat luni, reușind totuși performanța negativă să marcheze primul gol, în această ediție de campionat, după 360 minute de joc, prin Cristian Popovici.

Dinamo a revenit în „groapă”, cu orgoliul rănit după ultima partidă pierdută pe Arena Națională și după eliminarea din play-off-ul Europa League, de Bilbao, câștigând la un scor mult prea sever, față de cum au evoluat pe teren. Lojele pentru VIP-uri, au fost închise, datorită disputei dintre fostul și actualul patron al clubului.

Rezerva Sergiu Hanca, introdus în teren de antrenorul Cosmin Contra, în minutul 61, avea să realizeze o dublă, în minutele 73 și 75. Înlocuitorul său, Albin a jucat șters, fiind greoi în mișcări, nefiind pus la punct cu pregătirea.

După deschiderea scorului, dintr-un penalty controversat, în minutul 31, Gaz Metan a avut șansa egalării, după numai 4 minute, atunci când Buziuc a trimis balonul în bara transversală!

Autorul dublei echipei Dinamo, Sergiu Hanca, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Ne-am îndeplinit obiectivul, pentru că veneam după o înfrângere la Bilbao și moralul nostru era puțin scăzut la pământ, chiar dacă am jucat acolo cu o echipă foarte puternică. Sunt foarte fericit pentru echipă, pentru mine nu sunt fericit deloc. O să văd până la sfârșitul sezonului de ce. Chiar mă bucur că sunt criticat, pentru că așa, poate o să devin mai bun. Îmi convine acest statut și o să demonstrez până la sfârșitul sezonului, de ce voi fi în stare.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii