Megamenu for Bootstrap
 


București, 05 Noiembrie 2017

Gaz Metan pierde al treilea meci consecutiv acasă și se menține pe penultimul loc în clasament

Golubovic-hent-in-careu

Echipa lui Cristi Pustai, Gaz Metan nu se regăsește și pierde din nou pe propriul teren, cu Dinamo, scor 3-0, în meciul disputat sâmbătă la Mediaș, din cadrul etapei a 17-a, al Ligii 1.

După ce se afla în situația dificilă din clasament, înaintea meciului cu Dinamo, avea 10 înfrângeri din 16 meciuri, Bojan Golubovic comite un henț în careu inexplicabil, la o fază care nu anunța nimic, facilitând astfel succesul dinamoviștilor, prin transformarea penalty-ului de către Paul Anton, în minutul 27, atunci când scorul a devenit 2-0.

La Dinamo, diferența a făcut-o străinii din echipă, în special Salamao, Bokila și Rivaldinho. Printr-un joc tactic bun și printr-o dăruire exemplară, elevii lui Vasile Miriuță au vrut să șteargă impresia după escapada de la Piatra Neamț și să continuie lupta pentru un loc de play-off.

Golurile dinamoviștilor, au fost marcate de Bokila, minutul 22, Paul Anton, minutul 27 (pen) și Ovidiu Bic, minutul 75, autogol

Antrenorul echipei Gaz Metan, Cristi Pustai, încercând să justifice eșecul, din meciul cu Dinamo, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Având în vedere că am început meciul deabia în minutul 46, după pauză, atunci când ne-am mai trezit, scorul era 2-0, nu mai era presiune și parcă am jucat mai bine, dar foarte puțin. Nici jucătorii veniți de pe margine n-au venit cu plusuri. Știam că Dinamo vine să riște, pentru că le era obligatorie victoria să prindă play-off-ul. Pentru noi era obligatoriu orice punct câștigat, dar se pare că nu putem să-l obținem. Astăzi am început jocul de la 2-0, din faze fixe, practic două autogoluri. Rar vezi așa ceva la driblingurile lui Salomao în careul nostru, câte doi-trei jucători, ca în curtea școlii. Nu putem abandona lupta, mergem mai departe.”

Legat de hențul în careu al lui Golubovic, Cristi Pustai a spus în încheiere: „Dacă nici el nu a putut explica, nici eu nu pot. Din păcate am pornit cu 2-0. Este foarte greu să ne revenim, este o stare pe care n-o putem ascunde și din păcate nu o putem nici nega, nici să facem abstracție de prezența ei, pentru că sunt jucători care au mai jucat pe terenul acesta, un Bic, un Danci, cu căderi inexplicabile. Una este la antrenament și alta este la joc. La ora asta atât putem, putem foarte puțin!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii