Megamenu for Bootstrap
 


București, 07 Februarie 2017

Gaz Metan obține un punct important în deplasare, cu Poli Timișoara

Poli-Timisoara-v-Gaz-Metan-1-1

În lupta pentru un loc de play-off, Gaz Metan mai face un pas important, câștigând un punct în deplasare cu Poli Timișoara, scor 1-1, în ultima partidă a etapei a 22-a, disputată luni.

Cătălin Doman a marcat pentru Poli Timișoara, în minutul 67, din poziție singur cu portarul Pleșca, din interiorul careului, iar pentru Gaz Metan, noul intrat în minutul 69, Alexandru Buziuc a egalat în minutul 78, cu o reluare splendidă din 3 metri, mingea lovind mai întâi bara transversală.

Punctul obținut de Gaz Metan, este cu atât mai important, întrucât au evoluat cu un jucător în minus, aproape o jumătate de oră, Rugasevic fiind eliminat, pentru cumul de cartonașe galbene.

Mijlocașul echipei Gaz Metan, Eric De Oliveira, a declarat după meci la televiziunea Dolce Sport, următoarele: "Terenul a fost greu pentru ambele echipe, așa că nu ne plângem, era înghețat. Chiar cu situația terenului, am putut juca un fotbal de calitate, unde știam cu toții disperarea echipei Poli pentru a obține cele trei puncte, pentru că vor să scape de la retrogradare și noi să ne îndeplinim obiectivul să rămânem pe un loc de play-off."

"Pentru obținerea punctului, toți jucătorii noștri s-au dăruit mult și acum trebuie să ne gândim la următorul meci cu CFR-ul și mergem înainte. În ultimele patru meciuri rămase, vom munci în continuare și sunt sigur că vom ajunge unde ne dorim", a mai spus în încheiere Eric.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii