București, 18 Martie 2018

Gaz Metan învinge Concordia, scor 2-1, într-un meci al etapei a 2-a din play-out-ul Ligii 1

Gaz-Concordia-2-1-play-out

Partida dintre Gaz Metan și Concordia Chiajna, disputată sâmbătă la Mediaș, s-a încheiat cu victoria echipei Gaz Metan, scor 2-1. Golul victoriei marcat de Rosado, în ultimul minut al meciului din penalty, a adus cele trei puncte și totodată evadarea de pe ultimul loc al clasamentului.

Concordia a început bine partida, creând-uși prima ocazie de gol prin Marian Cristescu, în minutul 21, apoi în minutul 27, Claudiu Bumba a reluat cu capul pe lângă poartă.

Atacantul echipei Gaz Metan, portughezul Joao Diogo, în vârstă de 30 de ani, a reușit să deschidă scorul, cu un șut cu capul din centrarea lui Caiado. Golul egalizator al lui Prepeliță din minutul 80, avea să toarne plumb în picioarele jucătorilor echipei gazde, iar spectatorii prezenți la meci au început să strige „demisia” antrenorului Cristi Pustai.

Gaz Metan a reușit golul victoriei în ultimul minut al meciului, dintr-un penalty transformat de Rosado, urmare a unui fault comis în careu al portarului Caparco.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii