București, 28 Februarie 2018

Gaz Metan învinge Astra, scor 1-0 și se califică în semifinalele Cupei României

Gaz-Astra-1-0-Cupa

Gaz Metan este prima echipă calificată pentru semifinalele Cupei României, după ce a învins Astra Giurgiu cu scorul de 1-0, în prima partid- a sferturilor de finală, disputată marți la Mediaș.

Astra a avut șansa să deschidă scorul în minutul 23 prin Balaure, însă portarul gazdelor Greab, a avut o intervenție salvatoare. Venezueleanul Mario Rondon a reușit să marcheze singurul gol al meciului, în minutul 28, la o respingere în față a portarului Iliev. Gazdele au ratat un penalty în minutul 75, prin același Mario Rondon, portarul Iliev ghicind colțul.

Antrenorul echipei Gaz Metan, Cristi Pustai, a declarat după calificarea în semifinalele Cupei României la postul TV Digi, următoarele: „Suntem bucuroși că ne-am calificat în semifinalele Cupei României, dar din păcate nu primim cele trei puncte pentru victorie. Este orgoliul și mândria jucătorilor, pentru că așa i-am mobilizat. Primă de joc nu a existat, dar suntem între cele patru echipe pentru un trofeu național. De mâine, ne întoarcem la campionatul nostru, cel cu play-out, cu alte meciuri. Din păcate și astăzi am jucat pe un teren, cel mai bun la ora aceasta, pentru că, organizatorii au făcut eforturi foarte mari pentru deszăpezire.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii