București, 05 Noiembrie 2016

Gaz Metan câștigă meciul cu CSMS Iași, scor 2-1 și urcă pe podium

Gaz-Metan-v-CSMS-Iasi-2-1

În prima partidă a etapei a 15-a, disputată vineri la Mediaș, echipa locală Gaz Metan reușește victoria, scor 2-1 și trece pe podiumul clasamentului. Este posibil ca locul 3 pe care îl ocupă Gaz Metan, să poată să și-l mențină și după această etapă, întrucât urmăritoarele sale, FC Viitorul și FC Botoșani au meciuri grele în deplasare cu FC Steaua și respectiv CFR Cluj.

CSMS Iași a deschis scorul prin Marius Mihalache, '47 cu un șut din vole și cu contribuția portarului Pleșca, care a scăpat mingea printre mâini. Mircea Axente a egalat, '74, pentru ca în ultimul minut de joc, Trtovac să marcheze golul victoriei.

CSMS Iași trece printr-o perioadă extrem de slabă, fiind la al 6-lea insucces consecutiv, clasând-use pe locul 12. Ultimele 4 eșecuri, au fost cu antrenorul Eugen Neagoe pe bancă. Nu a mai reușit să acumuleze nici un punct din 20 Septembrie.

După meci, antrenorul echipei CSMS Iași, Eugen Neagoe, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Conduceam cu 1-0, Mediașul nu ne punea probleme. Jucătorii s-au speriat, nu au mai ținut de minge cum o făceau până în acel moment, la marcarea golului."

Autor, Alexandru Neață