București, 16 Septembrie 2018

Gaz Metan câștigă cu U Craiova, scor 3-2, meci în care Andrei Chivulete a acordat 4 penalty-uri

Gaz-Craiova-3-2-et-8

Sâmbătă la Mediaș, într-un meci al etapei a 8-a, Gaz Metan a reușit să câștige cu scorul de 3-2, împotriva Universității Craiova, cu toate că, oltenii au beneficiat de trei penalty-uri, acordate de Andrei Chivuete.

Golurile au fost marcate de Marius Constantin, 11 (pen); Carlos Fortes, 27 și Iulian Cristea, 82, pentru Gaz Metan, respectiv Alexandru Mitriță, 8 (pen) și Koljic, 75 (pen), pentru U Craiova.

După acest rezultat, Gaz Metan a urcat pe locul 4 în clasament, la egalitate de puncte, cu FCSB (cu un joc mai puțin), Astra și Sepsi, toate cu câte 14 puncte, despărțite de golaveraj. U Craiova, ocupă locul 7, de play-out, cu 11 puncte.

Tehnicianul echipei Gaz Metan, Mihai Teja, a declarat după victoria cu U Craiova, la televiziunea Telekom, următoarele: „Este plăcut atunci când câștigi și vreau să-mi felicit jucătorii, au făcut un meci mare, au jucat cu inimă, cu suflet, au avut atitudine și lucrul acesta este cel mai important și pentru mine și pentru conducere și pentru suporteri. Le mulțumesc și suporterilor, că au venit la o oră târzie și sunt aproape de noi tot timpul. Echipa Craiovei este foarte bună, cu jucători extraordinari, un lot numeros și calitativ.”

„Mă bucur pentru băieți, pentru că aici s-a creat o adevărată familie, sunt foarte uniți și încercăm să jucăm foarte bine în fiecare meci și să câștigăm. De pe bancă, nu prea se vede modul cum au fost acordate cele 4 penalty-uri, nu vreau să vorbesc foarte mult de aceste penalty-uri, pentru că suntem bucuroși că am câștigat. Dacă Andrei Chivulete a dat penalty, poate a fost, dar cu siguranță, specialiștii din studiou, care pot vedea mai multe imagini își dau seama dacă a fost sau nu”, a spus în încheiere Mihai Teja.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Golul-lui-Simonovski-meci-Sepsi-Dunarea

Citește și: Sepsi învinge Dunărea Călărași, scor 1-0, în prima partidă a etapei a 7-a

Vineri la Sfântu Gheorghe, în prima partidă a etapei a 7-a, formația locală Sepsi OSK, câștigă cu scorul de 1-0, disputa cu Dunărea Călărași,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X