Megamenu for Bootstrap
 


București, 13 Mai 2017

Gaz Metan câștigă cu FC Voluntari, scor 4-1 și își consolidează locul 2 în play-out

Gaz-Voluntari-4-1-play-out

În primul meci al etapei a 10-a din play-out-ul Ligii 1, disputat vineri la Mediaș, Gaz Metan învinge pe FC Voluntari, scor 4-1, consolidând-uși astfel locul al doilea din clasament.

Pentru Gaz Metan urmează jocul de 6 puncte din etapa viitoare de la Iași, iar în cazul unei victorii a ieșenilor, cei de la Gaz Metan, vor termina pe locul secund, iar o victorie a echipei Gaz Metan, cu un scor de 2-0, avantajul la alcătuirea clasamentului final, va fi tot de partea ieșenilor, care au un golaveraj mai bun, întrucât nu mai intervine rezultatul meciurilor directe.

FC Voluntari, s-a prezentat ca o echipă lipsită de giji, jucătorii fiind mai mult cu gândul la fuziunea din vară, cu Rapid București, conform spuselor lui Claudiu Niculescu, punând primul său eșec cu ilfovenii pe acest aspect!

Toate golurile de la Mediaș, au fost marcate în a doua repriză, Eric de Oliveira și Buziuc, realizând câte o dublă, iar Buzean a marcat în propria poartă.

Fundașul echipei FC Voluntari, Vasile Maftei, a declarat după meci, la postul TV Digi, următoarele: "În prima repriză, a fost un joc echilibrat. În repriza a doua, am intrat puțin deconcentrați. Este clar că, gândul nostru în această seară nu a fost la acest meci. Noi în loc să ne gândim la acest meci, ne-am gândit mai mult la meciul cu Craiova, pentru că suntem în fața unui meci istoric. Trebuie să uităm cât mai repede acest meci, pentru că, ne așteaptă meciul verii."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii