Fotbal flash-Welcome to my website

 

Gaz Metan a scos un punct în deplasarea de la Craiova

Ionut-TarnacopBucurești, 15 Martie 2015. După ce în etapa trecută, Gaz Metan a pierdut acasă cu Rapid, în meciul următor disputat sâmbătă la Craiova cu CSU, a reușit să scoată un punct mare pentru evitarea retrogradării.

Golurile au fost marcate de mijlocașul Ionuț Târnăcop în minutul 17 pentru CSU Craiova, în timp ce Llullaku a reușit să egaleze în minutul 65 pentru echipa Gaz Metan.

Ionuț Târnăcop, a declarat după meci pentru Digi Sport următoarele: Rezultatul nu ne mulțumește. Am jucat acasă, trebuia să câștigăm, am avut multe ocazii în prima repriză. Trebuia să închidem jocul, dar acesta este fotbalul. Am primit gol dintr-o fază fixă, de ce ne era mai frică, am vorbit înainte să nu luăm gol din fază fixă. Ei nu au avut alte ocazii, în afară de cea a golului. Oricum este un punct câștigat și pentru noi și vom vedea până la final unde ne clasăm, sper cât mai sus. Sper să terminăm până la final fără înfrângere, luăm fiecare joc în parte și nu vrem să-l pierdem.

Tehnicianul echipei Gaz Metan, Dan Matei, a declarat: Rezultatul mă mulțumește, cu atât mai mult că în ultimele două jocuri nu am luat nici un punct. Probabil că, căldura din Oltenia a spart acea gheață a ghinionului pe care l-am avut. Sper să vină căldura și la Mediaș și să continuăm pe aceiași linie ascendentă. Este un punct, este un început și de acum înainte vom face mai multe puncte. Pleșca a greșit la gol, se poate întâmpla, la portar se vede imediat, nu sunt supărat, dar vom analiza la rece.

După jocurile de sâmbătă, CSU Craiova trece pe locul 6 în clasament cu 35 puncte, iar Gaz Metan se află pe locul 13 cu 20 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.