Fotbal flash-Welcome to my website

 

Gaz Metan a obținut un punct pe terenul lui Dinamo

Dinamo-Gaz-1-1București, 16 Mai 2015. În lupta pentru retrogradare, Gaz Metan a obținut un punct în ultimele secunde ale meciului cu Dinamo, disputat vineri în Ștefan Cel Mare.

Dinamo, cu Mircea Rednic pe bancă, a jucat mai bine față de alte partide disputate acasă. Jucătorii au fost primii la minge, au alergat mai mult, iar pe acest fond a venit și autogolul lui Pleșca, în urma unui șut centrare al lui Gheorghe Grozav (min 82).

Gaz Metan a reușit egalarea în ultimul minut de prelungire al meciului prin Zaharia care a șutat puternic din preajma careului.

În etapa următoare, Gaz Metan va disputa pe teren propriu, un meci de 6 puncte cu o contracandidată la retrogradare, Concordia.

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat după meci la Digi Sport următoarele: "Am avut 4-5 ocazii clare, singur cu portarul, normal că este tristețe mare atunci când ei gol în ultimele 10 secunde și pierzi trei puncte acasă. Am schimbat 4-5 jucători față de meciul trecut, pentru că n-am prea mult timp la dispoziție, prea multe meciuri și vreau ca să le dau șanse la fiecare jucător să intre titular, pentru ca după aceea să nu ne facem reproșuri că am luat decizii proaste. Păcat că în acest meci jucătorii au muncit și s-au relaxat în ultima fază. M-aș fi așteptat ca suporterii să fie prezenți la meci, mai ales după victoria pe care am avut-o (n.r. cu Viitorul), ei sunt foarte exigenți, doar numai jocul nostru și rezultatele îi vor aduce din nou la meciuri".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.