Fotbal flash-Welcome to my website

 

Gaz Metan a obținut pe teren propriu, numai un egal cu Petrolul

Gaz-Metan-vs-PetrolulBucurești, 19 Aprilie 2015. Gaz Metan, în mare criză de puncte, a obținut sâmbătă pe teren propriu numai unul singur, deși a eoluat în superioritate numerică ultimele 20 de minute.

De la scoaterea lui Teixeira și Geraldo în afara lotului, Petrolul se chinuie să joace, jucătorii nu mai respectă sarcinile antrenorului. Un exemplu în acest sens este Vasilache, care s-a repezit să execute penalty-ul, deși nu era nominalizat de Mircea Rednic.

Portarii Pecanha și Pleșca, au fost printre cei mai buni jucători ai meciului, ambii contribuind la menținerea tabelei de marcaj imaculate.

După acest rezultat, Gaz Metan rămâne în zona retrogradării, locul 13, iar Petrolul rămâne pe locul 3 până în această seară cel puțin.

După meci, tehnicianul echipei Petrolul, Mircea Rednic a declarat la postul de televiziune Digi Sport următoarele: "Eu zic că în această seară am pierdut două puncte. Sigur că în prima repriză a fost un meci echilibrat, ocaziile au fost și de-o parte și de alta, mai ales din faze fixe. Repriza a doua, am început bine, am obținut penalty, numai că șansa care ți se oferă nu trebuie să o ratezi. De aceea spun că poate am pierdut două puncte. După aceea, am jucat în 10 oameni și trebuie să fim mulțumiți că am reușit să obținem un punct".

După ratarea penalty-ului de către Vasilache, Rednic a luat imediat măsura înlocuirii din teren și a spus: "Nu trebuia să bată el. Trebuia să bată Pablo, dar el a insistat, l-a supărat și pe Pablo. În primul rând, Pablo nu trebuia să se lase impresionat de personalitatea lui Vasilache. El trebuia să respecte ce am zis eu. Noi trebuia să avem atitudine bună și disciplină tactică. Am pierdut foarte multe puncte pe disciplină tactică. Din 8 goluri primite, 7 au fost din faze fixe".

Rednic a spus în continuare că și de această dată, jucătorii care nu au respectat sarcinile antrenorului vor trebui să plătească. "Eu nu iert pe nimeni acum".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.