București, 01 Decembrie 2019

Gabriel Vașvari, după victoria echipei Sepsi cu U Craiova: „Se pare că suntem nașii Craiovei”

../Imagini-008-2019/Sepsi-Craiova-1-0

Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, într-o partidă din cadrul etapei a 18-a, din Liga 1, Sepsi OSK a reușit victoria la limită cu Universitatea Craiova, urmare a golului marcat de Pavol Safranko, în minutul 8.

Echipa lui Victor Pițurcă nu a jucat rău, dar a ratat enorm de mult. Astfel Valentin Mihăilă a trimis mingea în bara transversală, în minutul 21. Alte mari ocazii au fost cele ale lui Cicâldău, din minutele 18 și 68. La prima ocazie, lob peste portar, mingea a trecut puțin peste poartă, iar la a doua ocazie, a trimis din mijlocul careului, mult pe lângă poarta lui Niczuly.

În partea a doua a meciului, gazdele și-au apărat fragilul avantaj de pe tabelă și le-au reușit, profitând de ziua mai puțin reușită a lui Valentin Mihăilă și de indeciziile din atac ale lui Andrei Ivan, mult prea temător și nehotărât.

Cele trei puncte obținute de Sepsi, sunt o adevărată gură de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării, situând-use pe locul provizoriu 10, în clasament, putând fi depășită de Chindia, în cazul unei victorii cu Academica, de pe teren propriu.

Mijlocașul echipei Sepsi, Gabriel Vașvari, a declarat imediat după victoria obținută în fața Universității Craiova, pentru televiziunea Digi, următoarele: „Ne bucurăm foarte mult că am reușit să obținem această victorie, aveam mare, mare nevoie de cele trei puncte puse în joc astăzi. Se pare că suntem nașii Craiovei, i-am bătut și în tur, i-am bătut și acum, iar meciurile împotriva lor, ne priesc. Înaintea acestui meci, veneam după două înfrângeri, iar după acest joc, sper ca de acum înainte, să avem o mai mare încredere. Mergem miercuri, pe terenul Campioanei și sper să reușim un meci bun.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Petrolul-v-Viitorul-Pandurii-3-1

 

Citește și: Petrolul învinge Viitorul Pandurii, scor 3-1 și urcă pe podiumul clasamentului ligii secunde

Marți, la Ploiești pe stadionul Ilie Oană, într-un meci al etapei a 17-a, din liga secundă, Petrolul a câștigat cu scorul de 3-1, împotriva echipei Viitorul Pandurii...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X