Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 27 Aprilie 2016.

Gabriel Cânu: La sfârșit, ar trebui ca măcar pe locul de baraj să ne clasăm

CFR Cluj- Poli Timisoara, 5-1 Poli Timișoara pierde partida disputată sâmbătă în deplasare cu CFR Cluj, scor 5-1 și se află cu 5 etape înainte de finalul play-out-ului, pe poziția a 7-a din clasament, de retrogradare directă.

Pentru CFR Cluj, partida cu timișorenii a fost benefică, datorită numărului mare de goluri marcate, prin prisma jocului din finala Cupei României, cu Dinamo din 10 Mai, care se va disputa pe Arena Națională. Cele 5 goluri ale CFR-ului, au fost înscrise de Nouvier, min. 44; Juan Carlos, min. 51; Bud, min. 66; Beleck, min. 72 și Cristian, min 90+3, în timp ce golul de onoare al timișorenilor a fost marcat de Dorin Goga, min. 53.

Mijlocașul echipei Poli Timișoara, Dorin Goga, a declarat după meci la televiziunea Digi Sport următoarele: "Pe teren arătăm destul de puțin și asta nu ne ne dă speranțe. Ar trebui să fim mai motivați, să arătăm altceva pe teren, nu frica asta. Suntem foarte speriați, nu știu. Nu ne găsim, ne ascundem de joc iar în felul acesta nu o să avem niciodată succes".

"Până la finalul ediției, urmează cinci jocuri foarte grele, dar noi trebuie să ne schimbăm atitudinea. Noi când intrăm pr teren trebuie să jucăm fotbal, nu să ne plângem, că nu sunt bani, că am mers cu trenul. Care este problema!", a mai spus Goga.

Fundașul timișorenilor, Gabriel Cânu a declarat: "Noi trebuie să fim mai atenți în jocul nostru și să ne dorim mai mult salvarea de la retrogradare. Părem ușor naivi, visători așa, la un moment dat și asta ne costă. Ne-a costat pe tot parcursul campionatului și văd că mai sunt câteva etape și continuăm tot așa. Încercăm în meciurile care ne-au mai rămas să scoatem maxim. Sperăm că și ceilalți se vor încurca și la sfârșit, măcar pe locul de baraj să ne clasăm".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.