București, 08 Noiembrie 2016

Fundașul Ionuț Larie, marchează în ultimul minut al meciului cu Botoșani și CFR Cluj trece pe loc de Play-off

CFR-Botosani-1-0-etapa-15

Când de la margine se arătau cele trei minute de prelungire ale meciului, de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, fundașul Ionuț Larie a marcat golul victoriei, din centrarea lui Negruț, cu o execuție de adevărat atacant. Cu cele trei puncte obținute, CFR Cluj urcă în clasament, pe un loc de play-off, poziția a 5-a.

Meciul a fost unul cu multe durități de partea ambelor formații. Jucătorii erau preocupați mai mult de faulturi pe zona centrală a terenului. Din această cauză, prima lovitură de colț a meciului a fost în minutul 40.

Prima ocazie de gol a aparținut CFR-ului, în minutul 9, prin Cristi Bud, care reia din 6 metri pe lângă poartă. În minutul 70, CFR Cluj a avut o altă ocazie să deschidă scorul prin Nouvier, însă Miron a respins de pe linia porții.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuță, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Ieri la ultimul antrenament, s-a accidentat Nascimento și a trebuit să improvizez, întrucât în ultimul timp, a fost cel mai în formă jucător al nostru. Nu am făcut o primă repriză bună, am făcut multe greșeli. În a doua repriză am forțat, l-am băgat pe Omrani în locul unui mijlocaș defensiv, Gomelt. După aspectul jocului din a doua repriză, am meritat victoria."

Autor, Alexandru Neață