căutare personalizată

  

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 
 

Bucuresti, 15 Iunie 2012, EURO 2012, Franta-Ucraina, 2-0, in Grupa D

Franta s-a impus cu 2-0, in penultimul meci al Grupei D contra Ucrainei

Prin prisma clasamentului dupa prima etapa a Grupei D, Ucraina incepe meciul dupa pozitia de lider al Grupei, dupa victoria cu 2-1 asupra Suediei. Franta vine dupa egalul de 1-1 inregistrat cu Anglia.

Ploaia torentiala si furtuna insotite de fulgere puternice, au facut ca arbitrul Björn Kuipers, sa hotarasca oprirea meciului dupa numai 4 minute de la debut, mai mult pentru protectia jucatorilor. A fost luata hotararea de suspendare a partidei pana la ora 20:00 (56 minute de intrerupere). Terenul de joc practic a devenit impracticabil, fiind zone intinse acoperite de apa.

Partida a fost reluata. In minutul 29, francezii rateaza cea mai mare ocazie prin Menez care, din pasa lui Ribery, suteaza din 8 metri pe coltul scurt al portii, balonul fiind respins cu piciorul de portarul Pyatov!

Cu 6 minute inainte de pauza, portarul Pyatov se remarca excelent, salvand balonul din plonjon din sutul cu capul al lui Menez!

Cu un sut din 14 metri pe coltul scurt, Menez deschide scorul in minutul 53. Dupa numai 3 minute, Cabaye inscrie din 14 metri cu un sut pe coltul lung, majorand avantajul.

Franta a stiut sa pastreze avantajul pe tabela de marcaj pana la finalul partied si ramane una dintre pretendentele la castigarea trofeului.

Formatiile de start:

Franta: Lloris, Debuchy, Rami, Mexès, Clichy, Cabaye, Ribéry, Nasri, Ménez, Diarra, Benzema

Ucraina:  Pyatov, Selin, Khacheridi, Mikhalik, Tymoshchuk, Gusev, Yarmolenko, Nazarenko, Konoplyanka, Shevchenko, Voronin

Arbitrii: Björn Kuipers la centru; Sander van Roekel; Erwin Zeinstra, la cele doua linii; Arbitrii aditionali: Pol van Boekel; Richard Liesveld, toti din Olanda.

Stadion: Donbass Arena, Donetsk

Autor, Alexandru Neata; Imagine uefa

Nume**
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash