București, 11 Iulie 2018

Franța va juca în finala Cupei Mondiale, după ce a învins Belgia în semifinale, scor 1-0

Franța-Belgia-1-0-semifinala-Cupei-Mondiale

Pe stadionul din Saint Petersburg, Franța și Belgia s-au confruntat în semifinalele Cupei Mondiale, pentru un loc în finală, în partida disputată marți, la capătul căreia, Franța a câștigat la limită, scor 1-0, urmare a golului marcat de Samuel Umtiti, în minutul 51.

Meciul a fost unul tacticizat, francezii și-au dorit mult victoria, iar cu o dăruire exemplară, au și reușit-o. Fundașul central, Samuel Umtiti, autorul singurului gol al meciului, a fost declarat omul meciului, jucând rolul central în trimiterea Franței în finală. conform site-ului oficial al FIFA.

Celălalt fundaș central al Franței, Raphael Varane, a declarat după calificarea în finala Cupei Mondialr, conform L'Equipe, următoarele: „Acesta este jocul în care am avut cel mai mult de muncă în apărare, unde am fost solizi și mai solidari. A fost o muncă de echipă reală. Am făcut față la toate acțiunile de atac ale belgienilor. Am fi putut chiar să înscriem al doilea gol, care ne-ar fi permis să fim puțin mai liniștiți. Atacanții ne-au ajutat mult în apărare.”

Finala va avea loc duminică, la Moscova, Franța va întâlni câștigătoarea celeilalte semifinale, care se dispută miercuri, dintre Anglia și Croația, iar Belgia va disputa sâmbătă, meciul pentru locul 3, cu învinsa din cea de-a doua semifinală..

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Adam-Nawalka-Polonia

 

Citește și: Cu certitudine, Polonia este prima echipă din Europa care va părăsi Cupa Mondială

Cu o etapă înainte înainte de finalul meciurilor din grupe, Polonia fără nicio victorie, va părăsi Cupa Mondială, fiind prima echipă din Europa...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X